Benvinguts a Puigs de Menorca

Aquest blog va destinat a tota persona que estimi Menorca i volgui conèixer i donar a conèixer qualque puig o muntanya de Menorca.Tractarà de definir ses referències històriques, característiques des terreny i qualque curiositat.diumenge, 19 de juny del 2011

Barrancs i torrents de Menorca (III). De Cala Mitjana a Son Saura.

Hola de nou!
Aquí us present sa tercera i darrera publicació de sa sèrie Barrancs de Menorca. A n'aquesta ocasió veurem cinc barrancs de sa costa sur , des de Cala Mitjana fins es barranc d'es Canalet (desembocant a Son Saura), a més d'es barranc d'es Rellotge (aprop d'es poble d'Alaior) i es torrent d'es Puntarró (aprop de s'Ermita de Fàtima i es Puig Menor).
De ben segur que es poden trobar altres torrenteres però jo he intentat deixar constància d'es torrents que transcorren per un barranc. A sa zona nord , per exemple entre La Vall i Pregonda, podem trobar uns quants de canalons, canals i torrents , com es Canal de l'Infern a sa zona de La Vall, es Canal de sa Font d'es Porcs a n'Es Plà de Mar o es Torrent de Son Ametller que va a desembocar aprop de Pregonda.

Barranc de Cala Mitjana
Barranc d'Algendaret - Cala Galdana
Barranc d'Algendar - Cala Galdana
Barranc de Santa Anna - Cala Macarella
Barranc d'Es Canalet i torrent de ses Abelles - Platges de Son Saura
Barranc d'es Rellotge - Alaior
Torrent d'es Puntarró

Aquí acaba aquesta sèrie de barrancs. Esper us hagi agradat i ho pogueu aprofitar.
Sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada