Benvinguts a Puigs de Menorca

Aquest blog va destinat a tota persona que estimi Menorca i volgui conèixer i donar a conèixer qualque puig o muntanya de Menorca.Tractarà de definir ses referències històriques, característiques des terreny i qualque curiositat.



dijous, 21 d’octubre del 2010

Puig de S'Ermita i Puig de l'Enzell (I)

Bon dia ,

Avui pretenc descriure una de ses excursions en que més he xalat aquest estiu . Per sa proximitat d'es dos Puigs val la pena aprofitar i fer-les es mateix dia . A més a més , si es sap es camí no comporta més de dues hores per ambdós puigs .
Per qui volgui saber ses coordenades per cercar-ho per Google Earth aquí les deix ( cada dia m'agrada més aquest programa encara que no t'en poguis fiar molt en quant a altures ) :

- Puig de S'Ermita : 39º 58' 53.78''  N   4º 07' 53.92'' E

- Puig de L'Enzell : 39º 59' 02.73''   N   4º 07' 23.92'' E

Per qui no ho sepi , basta posar tal qual ses coordenades a s'aplicació d'es cercador de Google Earth.

Jo vaig començar per es Puig de S'Ermita , que també l'he vist escrit a un mapa com Puig de S'Ermità , i es camí que duu a dalt es Puig és ben fàcil de trobar :





Per aclarir-ho un poc més dir que sa carretera que es veu és sa de Sa Roca.Quan arribes ( direcció Camí d'en Kane - Carretera de Maó-Fornells) a s'únic restarurant que hi ha a Sa Roca , hi ha un aparcament a la dreta .Creuant sa carretera ( just davant) , hi ha un camí que és es marcat amb sa fletxa vermella. 


Potser sa pujada són uns 15 minuts a un ritme moderat i arribes a un punt amb una vista com s'anterior on sembla que acaba es camí. Si us fixau en es mapa d'es visor es pot observa que una vegada a dalt hi ha com una espècies de curva que duu a n'es punt més alt on hi ha una espècie de talaiot derruit. Allà sí que estareu en es punt més alt.





 Vista des de dalt d'es Puig de S'Ermita cap a Alaior.





Vista de sa Urbanització de Sa Roca amb Cavalleria a n'es fons .



Finalment amb aquesta foto es veu sa diferència amb sa primera del Toro .Es nota una diferència d'altura i una visió molt més àmplia.

Bonu, finalment he decidit dividir aquesta publicació en dos perquè, si bé s'excursió no és especialment llarga , s'ha m'ha fet tard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada